top of page
AdobeStock_420825229_edited.jpg

SPONSORING

Wat willen we als club met uw sponsoring bereiken?
Sponsoring stelt ons in staat om financieel gezond te blijven en het profiel van WSL Lotenhulle als een open en toegankelijke vereniging te behouden.
De middelen die via sponsoring ter beschikking worden gesteld, zetten we in voor zaken als het onderhoud van de terreinen, de aankoop van materiaal voor de (jeugd)ploegen, het organiseren van sportieve en familie-evenementen, enzovoort...


Wat kunt u, als sponsor van WSL Lotenhulle, van ons verwachten?
We streven steeds naar een Win-Win situatie voor onze sponsors en de club.
Door WSL Lotenhulle te sponsoren maakt een grote groep mensen kennis met de naam van uw bedrijf of product en uw inspanningen voor onze vereniging. De leden van WSL Lotenhulle en hun achterban, alsook de supporters van de bezoekende clubs, zijn potentiële klanten of kunnen bijdragen aan een verbeterde naamsbekendheid van uw bedrijf in de regio waar onze teams hun wedstrijden of tornooien spelen.

Verschillende sponsoring-mogelijkheden
We bieden verschillende sponsor-formules aan. Deze kunt u terugvinden op de sponsoring-datasheet die u hieronder kunt downloaden.We bespreken graag samen met u in een persoonlijke ontmoeting alle mogelijkheden.

We kijken er alvast naar uit om met u samen te werken en het voetbal, en in het bijzonder onze clubwerking én uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen! 

bottom of page